Nick Finley

Head of Benelux

Over:
Ik ben in 2005 begonnen in het werven van HR en ik heb daarmee de kans gekregen om te werken in London, Vancouver en Amsterdam. In mijn carrière heb ik verschillende senior – en directieniveau posities geplaatst in Engeland, Noord-Amerika, Benelux, Frankrijk, Scandinavië en door de rest van Europa.

Ervaring:
Begin 2017 kreeg ik de kans aangeboden om het aanbod in de Benelux te laten groeien en het merk Frazer Jones verder uit te gaan bouwen. Dit bestond onder andere uit het opbouwen van een nieuw team en de opening van ons eerste kantoor in Amsterdam. Een mooie uitdaging natuurlijk! Met het team focussen we op alle HR disciplines zoals Talent Management, Talent Acquisition, L&D, Leiderschap & Reward. Persoonlijk houd ik me vooral bezig met het zoeken van directie kandidaten en seniorposities in verschillende industrieën, maar vooral in de commercie en industrie.

Kracht:
Door mezelf volledig in de business en sector van de klant te storten merk ik dat ik gelijk op een goede manier een klik kan creëren met de opdrachtgevers. Zo word ik een waardevolle sparringpartner en daarmee kan ik goed invulling geven aan de vraag. Door goed het verleden, het heden en de toekomst te kennen van mijn klant, de branche en de kandidaten kan ik consultancy bieden op het niveau dat nodig is.

Persoonlijke interesses:
Als halve Canadees is skiën mijn grootste passie samen met mijn andere grote liefdes rugby en het theater.